Hallo, 

Je ben een vechter en wilt graag aansluiten tot onze Warriors Against Cancer Community?
We heten je alvast van harte WELKOM!

ONZE COMMUNITY is een plek waar Warriors elkaar inspireren en ondersteunen. Jullie helpen elkaar door elk jullie eigen verhaal naar buiten te dragen over hoe iedereen op zijn eigen manier met de ziekte en met de lichamelijke, psychische en sociale gevolgen daarvan omgaat. Samen creëren we een krachtig signaal van onschatbare waarde dat doet stilstaan bij de kwetsbaarheid en belang van het leven.

WAT IS HET WARRIORS DNA?
Een Warrior is een (voormalige) kankerpatiënt(e) die op een artistieke en constructieve manier opnieuw toe wilt werken naar een gezonde dosis zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Warriors gaan op een respectvolle en ondersteunende manier met mekaar om. Onze community is een groep individuen die allemaal op een ander punt in het traject staan. Ieder gaat op zijn of haar eigen manier met de ziekte om. Iedere Warrior heeft zijn eigen unieke manier om dit verhaal te doorstaan. Samenhorigheid en warmte is wat onze Warriors verbindt.

ONZE WERKING
We organiseren verschillende activiteiten die constructief bijdragen aan het proces van zelfontplooiing en –acceptatie. Het zijn momenten van ondersteuning, herkenning en verwerking.

ONTBIJTSESSIES #warriorscantaste
FEEL GOOD DAYS #warriorscanconnect 
SPREAD YOUR WINGS FOTOSHOOTS #warriorscanevolve 
FEEL GOOD BOOTCAMP #warriorscaninspire
HOLLISTISCHE ONDERSTEUNING #warriorscanheal
SENSIBILISERING RONDOM DE IMPACT VAN EEN ZIEKTEPROCES #warriorscan...

In onze community verwachten wij een wederzijds engagement naar zowel de mede-Warriors als de organisatie. We verwachten dat elke Warrior ondersteunend en compassievol met mekaar omgaat. We heten je van harte welkom op onze activiteiten en events en moedigen dit graag aan! Als Warrior ben je niet alleen lid van onze vzw maar maak je ook deel uit van onze werking. We hopen jou dus op zoveel mogelijk activiteiten en events te mogen verwelkomen. Een handje helpen door middel van onze social media boodschap te delen en zo andere vechters te kunnen inspireren kunnen we alleen maar toejuichen! 
Maar we verwachten in eerste plaats dat je een geweldige tijd beleeft en dat we jou kunnen helpen!
 
Wij danken jou ten zeerste voor jouw interesse in Warriors Against Cancer. Door onderstaand formulier in te vullen kan je lid worden van onze Warriors community.

Liefs,
Het Warriors team 
* indicates required
In het kader van onze filosofie "één boek verkopen, één boek schenken" brengen wij in kaart in welke ziekenhuizen onze Warriors behandeld worden/zijn.
Bij het deelnemen aan een fotoshoot of één van onze activiteiten houden we rekening met eventuele maatregelen. Schets zo duidelijk mogelijk met welke maatregelen we rekening kunnen houden.

Alle foto's en video's die gemaakt worden op onze bijeenkomsten kunnen on- en offline gebruikt worden. Gelieve te selecteren op welke manier Warriors vzw u mag contacteren :

Email Marketing Powered by Mailchimp